Pihan asfaltointi

Asfaltointi on mahdollista vain lämpiminä vuodenaikoina, ja pihan asfalttipäällystettä hankkiessa kannattaakin olla ajoissa liikkeellä. Onnistunut lopputulos vaatii hyvin tehdyn pohjatyön, siksi afaltoinnin neliöhinta pitää laskea aina kohteesta riippuen. Jos sinulla on hyvä ja toimiva piha, niin asfaltti on päällysteenä kilpailukykyinen vaitoehto. Asfaltointi kokonaispalveluna on paras ratkaisu jos kyseessä on uudisrakennus tai matala ja huonosti toimiva piha, siihen sisältyy kaikki maantäytöstä ja pohjatöistä itse asfaltointiin. Älä epäröi ottaa yhteyttä asfalttifirmaan suurten asfaltointiprojektien, kuten asuinalueiden tai hallien tiimoilta, koska kun asfaltoitava alue kasvaa, niin neliöhinta laskee.

Pihan asfaltointi

PIHAN ASFALTOINTIA ASIAKKAAN AIKATAULUILLA

Toimitusaika riippuu aina kohteen laajuudesta, joten kannattaa toimia nopeasti niin ehdit vaikuttaa aikatauluihin, ja saat pihasi käyttökuntoon ripeässä tahdissa.

Lue enemmän asfaltoinnista tästä!

Pihan asfaltoinnin hinta riippuu esimerkiksi pohjatyön määrästä ja kohteen sijainnista sekä laajuudesta. Ota yhteyttä asfalttifrimaan ja kysy tarjous, mikäli haluat tietää mikä on hinta juuri nyt, Länsi-suomessa pihan asfaltointi tarjoaa muun muassa Sundström Ab Oy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.